Octowood AB med 50 anställda verksamt i Kälarne, Jämtland, är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som är Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Octowood tillverkar stolpar för jordbruksändamål samt ledningsstolpar. Rundvirke Skog förser koncernens industrier med råvara. AB Rundvirke försågar kvalitetsvirke till massiva fönsterämnen, limmade fönsterämnen tillverkas av Rundvirke komponent och Östanåsågen sågar trävaror. Impregna producerar ledningsstolpar, järnvägsslipers och bryggprodukter. Rundvirke Poles är företagsgruppens försäljningsbolag för kraftledningsstolpar.

Vi växer och behöver nya medarbetare.

VI SÖKER EN SKIFTGÅENDE MASKINFÖRARE

Arbetsbeskrivning

Som mekaniker hos oss kommer du främst jobba med service och underhåll av våra produktionslinjer med fokus på hög tillgänglighet och förebyggande underhåll. Arbetstiderna är i dagsläget förlagd till för- och eftermiddagsskift enligt ett rullande schema.

Vem är du?

Vi ser helst att du har erfarenhet av mekaniskt arbete inom framför allt tillverkande industri, meriterande är om du har kunskaper inom något av områden hydraulik, pneumatik eller el. Vi ser även att du är engagerad, noggrann och självgående. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta bra i grupp. Du är positiv och lösningsorienterad. För att trivas med tjänsten ska du ha lätt för att följa rutiner, kunna ta till dig instruktioner samt kunna ta till dig ny teknik.

Om anställningen

Lön enligt lokalt avtal med GS facket. Heltid med 6 månaders provanställning.

Ansökan

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 30/9. Ansökan skickas till Stefan Wiklund via mail på stefan.wiklund@octowood.se alternativt med post till Stefan Wiklund, Octowood AB, Vackernäset 214, 844 97 Kälarne.

 

Vid frågor

Ytterligare frågor besvaras av:

Produktionschef Stefan Wiklund 0696-68 11 10, stefan.wiklund@octowood.se

Välkommen med din ansökan!