Vi växer och behöver nya medarbetare.

Octowood AB med 50 anställda verksamt i Kälarne, Jämtland, är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som är Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Octowood tillverkar stolpar för jordbruksändamål samt ledningsstolpar. Rundvirke Skog förser koncernens industrier med råvara. AB Rundvirke försågar kvalitetsvirke till massiva fönsterämnen, limmade fönsterämnen tillverkas av Rundvirke komponent och Östanåsågen sågar trävaror. Impregna producerar ledningsstolpar, järnvägsslipers och bryggprodukter. Rundvirke Poles är företagsgruppens försäljningsbolag för kraftledningsstolpar.

Arbetsbeskrivning

Som sågverksoperatör hos oss kommer du främst jobba med tillverkning av våra Octostolpar och andra produkter som våra kunder efterfrågar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat matning av såglinjen, övervaka och åtgärda störningar, kontrollera produkterna för att säkerställa att rätt kvalitet produceras, paketering av färdiga produkter samt enklare förekommande reparationer och felsökningar. Arbetstiderna är i dagsläget förlagd till för- och eftermiddagsskift enligt ett rullande schema men andra skiftsformer kan bli aktuella.

 

Vem är du?

Det är meriterade om du har erfarenhet från tillverkningsindustri, men det är inte ett krav. Vi ser även att du är plikttrogen, engagerad, noggrann och självgående. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta bra i grupp. Du är positiv och lösningsorienterad. För att trivas med tjänsten ska du ha lätt för att följa rutiner, kunna ta till dig instruktioner samt kunna ta till dig ny teknik.

 

Om anställningen

Lön enligt lokalt avtal med GS facket. Heltid med 6 månaders provanställning.

 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval för tjänsten, detta innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-09-30. Ansökan skickas till Stefan Wiklund via mail på stefan.wiklund@octowood.se alternativt med post till Stefan Wiklund, Octowood AB, Vackernäset 214, 844 97 Kälarne.

 

Vid frågor

Ytterligare frågor besvaras av;

Produktionschef Stefan Wiklund 0696-68 11 10,

stefan.wiklund@octowood.se

 

Välkommen med din ansökan!